Tuesday, 5 November 2013

"Saya Nak Topap Free by AzizSafian.com"

Assalamualaikum blogwalking n silent readers....
lai!!!lai!!!bersegmen lagi...


nyatakan sebab kenapa anda nak topap free dari AzizSafian.com
* sebab saya leh jimatkan duit n masa yang ada n tak payah la susah2 nak g kedai beli topap lagi...selain tu leh la saya guna topap tu untuk berinternet n update blog...suke2;)

jom!!!!jom!!!!join segmen ni....by azizsafian...mana tau ada rezeki kan..amin....

Mudah sahaja.

Syarat-sayarat untuk menyertai segmen ini:
1. Warganegara Malaysia*wajib

2. Mempunyai blog*wajib

3. Mempunyai telefon yang menggunakan prepaid/yang perlu ditopap tidak kira Maxis, Celcom, Digi, U Mobile, ataupun Hotlink.*wajib

4. Folo blog ini.*wajib

5. Buat entri dengan tajuk "Saya Nak Topap Free by AzizSafian.com"*wajib 

6. Dalam entri tersebut, letak banner kat atas ni dan link kan balik ke entri ni*wajib 

7. Kemudian anda perlu nyatakan sebab kenapa anda nak topap free dari AzizSafian.com*wajib

8. Hantar link dekat kotak komen.*wajib

9.Segmen ini bermula pada 2hb November 2013 sehingga 17hb November 2013.

10. Pemenang akan dipilih melalui 'random.org'




Ape lagi tunggu! Join laahhh! ^..^

Selamat bersegmen!
wif thanks,
-ain-

4 comments:

  1. Salam...singgah melawat kamu..Gud luck yah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm..tq menyinggah n wish luck 4 me..gud luck to u 2..

      Delete