Saturday, 17 August 2013

SALAM AIDILFITRI


Assalamualaikum...
selamat malam korang...
lama betul tak update story baru...
pejam celik pejam celik dah seminggu sambut raya....
Alhamdulillah...raya tahun ni sederhana jer n semua berjalan dgn lancar....
Raya tahun ni ain bergelar tunang orang...rasa hepi sebb tunang ain pun ikut beraya same2 start dari raya kedua...thanks sayangku....sanggup blik kampung....pastu siap cakap jawe lak tu...lawak2!!!!pape pun memang enjoy raya ni...gelak je bile bersame orang tersayang di sisi....
raya pertama kali ni ktorang pakai baju warna merah cili n kain warna turqouise....korang lak warne pe??mesti warne turqouise gak ni kan???bukan pe...ain tgk sana sini orang duk pakai baju warna turqouise...tgh demam warne tu kot...hokay!!!cukup lah dulu sampai sini...nanti kite cerita lagi ye....eh!!!lupe lak....ain ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN UNTUK SEMUA YANG SUDI SINGGAH BLOG AIN NI....ain minta maaf bebyk yer korang.....

wif luv,
ain

3 comments:

  1. ain,sy tag awk..join yea :)
    http://aisyahkz.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete